Menu Bezoek onze facebook pagina !

Doel van de FAS webshop

De FAS webshop beoogt twee doelstellingen:

  1. De leden en sympathisanten op een eenvoudige manier in staat stellen FAS-artikelen aan te kopen van de vereniging,
  2. De leden een gratis platform aanbieden waarop ze zoekertjes kunnen laten plaatsen voor het verkopen, aankopen en ruilen van luchtvaartartikelen en dat op niet-recurrente en niet-commerciële basis.

Daarom is de webshop opgedeeld in 2 overeenkomstige secties:

  1. Eén voor de vereniging,
  2. Eén voor de leden.

De FAS webshop kan niet gebruikt worden voor recurrente commerciële organisaties (bvb. winkels). Het is wel de bedoeling om dit platform op langere termijn te laten groeien ten bate van de vereniging en haar leden.

 

Aanbiedingen van de vereniging

Deze aanbiedingen staan onder beheer van Flanders Aviation Society vzw. Alle communicatie hieromtrent kan je richten aan het het secretariaat. Bij voorkeur gebeuren de bestellingen via de voorbeeld email.

Bestellingen kunnen opgehaald of verzonden worden.

In geval van verzending

Betalingen dienen te gebeuren op onderstaand rekeningnummer. Gelieve pas te betalen na ontvangst van een bevestiging welke van de bestelde artikelen beschikbaar zijn, wat de finale verzendkosten zijn en wanneer we de artikelen kunnen versturen. We versturen je bestelling na ontvangst van je betaling.

BE12 1032 2403 3692

Flanders Aviation Society vzw

Luchthavenstraat 1 bus 2

8560 Wevelgem

In geval van ophaling

Betalingen dienen te gebeuren op bovenstaand rekeningnummer of cash bij ophaling ("echte" cash, geen digitale betalingen zoals Payconiq). Wacht op ontvangst van een bevestiging welke van de bestelde artikelen beschikbaar zijn en vanaf wanneer de artikelen kunnen afgehaald worden. Het afhalen dient steeds te gebeuren tijdens de openingsuren van het FAS Luchtvaartmuseum zoals aangekondigd op de website. Als je je bestelling komt ophalen kort na het maken van de overschrijving (bvb binnen de 3 werkdagen), breng dan een bewijsje mee van je overschrijving. Zonder bewijs of zonder cash betaling kunnen onze medewerkers je de artikelen niet meegeven. 

 

Aanbiedingen van FAS-leden

De Flanders Aviation Society biedt haar leden de gratis mogelijkheid om luchtvaartartikelen te koop of te ruil aan te beiden, of te zoeken, via deze website. De vereniging wil hiermee een platform aanbieden via dewelke luchtvaarthebbedingetjes hun weg kunnen vinden naar een nieuwe eigenaar die ze verder kan koesteren. De vereniging distantieert zich echter van de verdere afhandeling tussen koper en verkoper. Daarin komt het FAS bestuur niet tussen en er is ook geen commissie voor de vereniging. Het bankrekeningnummer van onze vereniging wordt ook NIET gebruikt voor de betaling van onderstaande transacties. We rekenen op de correcte afhandeling tussen de leden onderling.

Wil je reageren op een aanbieding? Gelieve dan rechtstreeks contact op te nemen met de aanbieder. De contactgegevens vind je steeds bij de aanbieding.

Wil je zelf iets aanbieden? Bereid dan een afbeelding en omschrijving voor en bezorg het aan het secretariaat. Verder verwijzen we je graag naar volgende platformen om die je kunnen helpen als je een luchtvaarthebbedingetje zoekt, verkoopt of wil ruilen:

Indien je een zoekertje plaatst op een platform zoals 2dehands.be of ebay kan je steeds een link naar die advertentie delen via deze website of de Facebook groep.

De website beheerders behouden het recht om advertenties te weren indien ze oordelen dat ze niet stroken met het huishoudelijk regelment en de algemene belangen van de vereniging. Dit zou bijvoorbeeld het geval zijn indien de advertentie aanstootgevend zou kunnen zijn of een politieke boodschap uitdraagt. Daarnaast behouden de beheerders het recht om een zoekertje automatisch te verwijderen na een periode van 3 maanden. Anderzijds appreciëren we het wel om een berichtje te ontvangen wanneer je een deal hebt gesloten, zodat de advertentie kan verwijderd worden.

Veel succes.