Menu Bezoek onze facebook pagina !

Gebruik van de FAS webshop

Lees eerst de gebruiksvoorwaarden van de FAS webshop.

 

Aanbiedingen van de vereniging

Gelieve alle bestellingen van FAS-artikelen door te geven met via een email of brief waarin je precies specifieert wat je wil bestellen.

Stuur ook steeds je contactgegevens mee zodat we je per kerende verdere afspraken kunnen maken ivm beschikbaarheid van artikelen, betaling en levering.

FAS sleutelhanger en/of FAS-patch

Het FAS Luchtvaartmuseum is continu in ontwikkeling en dat dankzij de tomeloze inzet van vele vrijwilligers. Het winnen van de Cultuurprijs van de gemeente Wevelgem en de vele positieve reacties van bezoekers vormen een motivatie om hierin door te zetten. De materialen en uitrusting voor de komende herinrichting vergen echter ook een inspanning van de FAS clubkas. En die kan jij ook een extra steuntje geven met de aankoop van deze mooie sleutelhanger (€5.00) en/of patch (€3.00). De opbrengst van de verkoop hiervan gaat integraal naar de investeringen in het museum. Afhaling kan na afspraak in het museum of bij een van de bestuursleden.

Stuur hiervoor een mailtje naar: fas-info@hotmail.com

Vroegere nummers FAS Info magazine

Van oudere nummers van ons clubmagazine FAS Info kunnen nog exemplaren bekomen worden, zolang de voorraad strekt. De FAS Info brengt een grote inhoudelijke variatie in een professionele format. Het begon ooit als een kleine nieuwsbrief op stencil en groeide stap voor stap tot het kwalitatief magazine in 4-kleurendruk van vandaag. Binnenkort publiceren we op deze website een overzicht van de inhoud in vroegere nummers.

Kostprijs:

(*) Verzending per stuk binnen België. Kosten voor verzending van meerdere nummers tezamen of verzending buiten België bepalen we na bestelling.

(**) Uitgezonderd de FAS Info Special over het bezoek van president Obama in 2014 (zie hieronder)

Bestelde nummers kan je tijdens de openingsuren van het museum zelf komen ophalen. Zo spaar je verzendkosten uit en kan je van de gelegenheid gebruik maken het museum te bezoeken.

FAS Info Special over het bezoek van president Barack Obama (2014)

Een uitzonderlijk en zeer uniek gebeuren was de landing van de toenmalige Amerikaanse president Barack Obama op onze luchthaven op woensdag 26 maart 2014. De president kwam met zijn Marine One helikopters van Melsbroek naar Wevelgem om zich vervolgens in kolonne naar de Amerikaanse militaire begraafplaats "Flanders Fields" in Waregem te begeven om de aldaar herdachte militairen uit WO.I te eren. De redactie van FAS Info magazine stelde een "Special" samen die deze gebeurtenis documenteert en duiding geeft bij alles wat op luchtvaartvlak komt kijken bij zo'n presidentieel bezoek.

 

Kostprijs: 8 Euro per exemplaar bij ophaling, 10 Euro inclusief verzending binnen België.

Ophalen kan tijdens de openingsuren van het museum. 

Hierboven vermelde verzendingskosten gelden bij verzending per stuk binnen België. Kosten voor verzending van meerdere exemplaren tezamen of verzending buiten België bepalen we na bestelling.

 

   

Interest for our items from outside Belgium is highly appreciated and will be considered case-by-case. Please contact us by e- mail (please click here). We'll support your request as good as possible, taking into account applicable transport cost. Please be aware that all FAS publications are only available in Dutch.

 

Aanbiedingen van FAS-leden

Gelieve de aanbieder rechtstreeks de contacteren.

Bart Vandamme

Boek "De snelste mens ter wereld"

Dit boek vertelt de geschiedenis van het absolute wereldsnelheidsrecord en van de 21 piloten die zichzelf en het vliegtuig tot het uiterste dreven om de records één na één te verbeteren. Het is een geschiedenis van vindingrijkheid, moed, doorzettingsvermogen en nationale trots. Het boek is doorspekt van annekdotes uit eerste hand en afbeeldingen uit de privé-collecties van de betrokken piloten, veelal nooit eerder gepubliceerd.

Hangar Flying bestede aandacht voor dit boek en een onafhankelijke recensie is te vinden op aviationbookreviews.com.

ISBN 9789059118607 (2009)

330 pagina's, paperback.

19,95 Euro, excl. 8,00 Euro verzendingskosten in België

Posted 6/12/2019

   
   

  

 

 Zoekertjes van FAS-leden

 

Momenteel zijn er geen zoekertjes van FAS-leden