Menu Bezoek onze facebook pagina !

 

Weer beschikbaar !

Weer beschikbaar: mijn boek 'de snelste mens ter wereld'. Dit boek vertelt de geschiedenis van het absolute wereldrecord en van de eenentwintig piloten die met hun straalvliegtuigen tot het uiterste gingen om dit te bereiken. (Bart Vandamme)

 

Modelbouwtijdschriften uit 1954/55

Wie interesse heeft in dit pakket mag het laten weten aan bouckaert.guido@gmail.com 

 

 

 

 100 Jaar vliegen in Kortrijk-Wevelgem - Guido Bouckaert met leden van FAS

In de zomer van 2017 bestaat het vliegveld van Kortrijk te Wevelgem/Bissegem honderd jaar. In het kader van de viering van dit feit, bracht Airport Community met de geldelijke steun van Stad Kortrijk het zeer mooie boek uit "100 Jaar vliegen in Kortrijk-Wevelgem". In 240 pagina's is de geschiedenis gegoten van deze voorbije honderd jaar en komen ook honderd personen die betrokken zijn (geweest) bij het (hun) vliegveld aan het woord. Dit maakt van het groot-formaat boek, 2 kg zwaar, een uniek document dat zeer verzorgd werd uitgegeven door Stichting Kunstboek. Het boek kost slechts 35 euro en kan aangekocht worden op het vliegveld (FIA, restaurant Biggles, clubhuis KFC, FAS-museum of worden opgestuurd (8 euro portkosten). info raf@ghekiere.be 

 ZEER INTERESSANTE BOEKEN TE KOOP - FAS lid

In onze shop kan iedereen zijn aanbiedingen kwijt. Zo bereikte ons de aanbieding van een lot (duitstalige) boeken die ons zeer interessant lijken om in je bib op te nemen. Interesse hierin ? Mail ons en wij brengen u in contact met de verkoper ! 

 FAS info Magazine "Special Obama" - FAS 

 Een uitzonderlijk en zeer uniek gebeuren was de landing van de Amerikaanse ex-president Obama op onze luchthaven. De redactie van FAS-Info magazine stelde een "Special" samen die deze gebeurtenis documenteert. Dit tijdsdocument is nog steeds te verkrijgen aan 5 euro. Aanvragen kan via ons contactblad.