Menu Bezoek onze facebook pagina !

 

Gelukkig Nieuwjaar, iedereen

& WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE 

Met enige trots stel ik onze nieuwe website www.fasinfo.be aan u voor. De afgelopen maanden werd achter de schermen druk gewerkt aan deze nieuwe website.

Zoals u kunt merken is de website van FAS grondig vernieuwd en nog meer aangepast aan uw noden. Hij is duidelijker, nog vollediger en nog gemakkelijker te gebruiken. Het nieuw kleedje is echter niet alleen puur cosmetisch van aard. We hopen met dit nieuw initiatief een nieuwe impuls te geven aan de werking van onze vereniging.

Daarom zetten we graag enkele vernieuwingen op een rijtje. Grote troef in ons contactblad. Indien je suggesties hebt betreffende ons magazine, een aankondiging over een luchtvaartgebonden activiteit, vrijwilliger wil worden of gewoon je vriend lid maken van onze vereniging, wel vanaf nu kan het gemakkelijker. Stuur gewoon een berichtje via ons contactblad en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Een andere rubriek die ons aan het hart ligt, is het spotten van vliegtuigen. Niet alleen het spotten op onze regionale luchthaven interesseert ons. Indien u foto’s wilt delen van een airshow, een luchtvaartmuseum die u heeft bezocht, foto’s uit een ver verleden dat u met ons wilt delen of heeft u gewoon een vraag of bedenking? Aarzel niet, wij beloven dat een selectie van uw fotomateriaal zorgvuldig zal gepost worden op onze webpagina’s.

Een nieuwe rubriek is ook onze webshop. Geregeld zullen wij promotie maken van allerlei boeken dat u via ons kunt bestellen. Daarnaast zullen wij ook allerlei objecten promoten die gekoppeld zijn aan onze vereniging.

Maar onze grootste prioriteit gaat naar onze leden. Willen jullie op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Vanaf nu zullen Guido Bouckaert, Harald De Brabandere en Raf Ghekiere de vaste webmedewerkers worden en zullen ze geregeld nieuwsberichten plaatsen. Houd de komende dagen, weken, maanden dus zeker en vast onze fonkelnieuwe webstek in het oog!

Hebt u nog vragen, suggesties of opmerkingen over onze vernieuwde website, stuur ons gerust een mailtje via fas-info@hotmail.com

In afwachting om jullie te ontmoeten, wens ik iedereen een gezond en gelukkige 2017.

Graag zie ik jullie terug op een van onze volgende activiteiten en opnieuw bedankt voor jullie (vaak jarenlange) steun!

Bart Vandamme

Voorzitter                                                                                                                                       Flanders Aviation Society vzw