Menu Bezoek onze facebook pagina !

 Nieuws FAS

 

 

Bronco Fan Day

Bronco Fan Day 24/03/19

Onze goede vriend Tony De Bruyn en zijn team nodigen jullie graag uit naar hun jaarlijkse fan day. Help hen om dit prachtige toestel in de lucht te houden. Je kan er iets eten, drinken een leuke babbel doen met één van de medewerkers of de andere sympathisanten. Ook wordt er mooie merchandise te koop aangeboden. Maar het belangrijkste is natuurlijk het vliegtuig zelf. Je kan het van dichtbij bewonderen.  Dus het loont zeker de moeite om een bezoekje te komen brengen.

 

Lees verder
Tijdelijke tentoonstelling in 'La Coupole' te St Omer

 naar aanleiding van het 100 jarig bestaan van de RAF is er nog tot in juni 2019 een tentoonstelling in het museuml 'La Coupole' te St Omer over de aanwezigheid van de RAF in het Noord Franse luchtruim tijdens de periode 1914- 1945 .  Het museum op zich is al zeker de moeite waard om eens te bezoeken, en deze tijdelijke tentoonstelling is dan ook mooi meegenomen.

Lees verder
Le Bourget 2019

 Fas gaat ook dit jaar naar Le Bourget, en dit op 22/06.

Meer info kan je terugvinden op deze site bij 'events'

Lees verder
FAS ZOEKT

 FAS is als vereniging altijd op zoek naar nieuwe leden, die net als ons gepassionneerd zijn in alle aspecten van Lucht- en ruimtevaart.           Het is altijd leuk om te kunnen praten met mensen die in dezelfde zaken geïnteresseerd zijn. Dus als U interesse heeft om lid te worden van   FAS of om op sommige activiteiten als vrijwilliger mee te werken mag je altijd een mail sturen naar fas-info@hotmail.com.

We proberen elk jaar toch wel een paar mooie uitstappen en/of infoavonden te organiseren waar iedereen wel iets van kan opsteken. 

U kan altijd na afspraak met een groep een bezoek brengen aan ons unieke museum gevestigd in de hospitaalbunker onder de controletoren.    Van mei tot oktober is het museum ook geopend elke eerste zondag van de maand. (14u tot 17u).

Alle info kan U terugvinden op deze website.

ANTHONY CAERE VLIEGT NIEUW TOESTEL

2 SEPTEMBER 2018. Anthony Caere heeft een nieuw vliegtuig. Het is bestemd voor Virunga Park in Afrika waar de toffe West-Vlaming, zelfs na een vliegtuigcrash tr hebben overleefd, de strijd verder blijft voeren vanuit de lucht tegen stropers van wilde dieren.  (foto's Jan Vanhulle)

Lees verder
25000ste bezoeker

Het FAS museum mocht zijn 25000 ste bezoeker verwelkomen

Lees verder
MURRAY SPIDLE & ESTERLINE
FAS zorgt voor eeuwige roem voor Amerikaanse WOI-piloot Murray Spidle
Lees verder
FAS in de Krant van West-Vlaanderen

 
 

Lees verder
FAMILIE ALGOED BEZOEKT FAS MUSEUM

 Familie Algoed bezocht het FAS Museum en bracht een bijzonder verhaal mee.

Lees verder