Menu Bezoek onze facebook pagina !

Word nu lid van FAS

Lid worden van FAS is zeer eenvoudig:

  1. Vul het inschrijvingsformulier hieronder in en stuur ons dat door
  2. Betaal 20 € lidgeld via overschrijving (met vermelding "Nieuw lid") aan

BE12 1032 2403 3692

Flanders Aviation Society vzw

Luchthavenstraat 1 bus 2

B-8560 Wevelgem

Kort daarna zal je via e-mail bevestiging krijgen van je lidmaatschap. Je lidkaart zal meegestuurd worden met het eerstvolgende nummer van de FAS Info (maart, juli of november) of je zal het ontvangen bij je eerstvolgende deelname aan een FAS-activiteit (mocht dat vroeger zijn).

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

*:
:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
Specifieke interessevelden::
Huishoudelijk reglement (2)*:
GDPR (2)*:
:
Verificatie:
 =  Voer het resultaat in a.u.b.
 

(1) Het hebben van een e-mail adres is op zich geen vereiste om lid te worden van FAS. Desalnietemin raden we sterk aan om een e-mail adres in gebruik te nemen en ons door te geven. Het stelt ons in staat om sneller en efficienter met jou te communiceren. In geval je meerdere e-mail adressen in gebruik hebt verzoeken wij je ons het e-mail adres te bezorgen die je het meest frequent nakijkt. Wij geven geen e-mail adressen door en houden ons niet bezig met spam. We gebruiken e-mail uitsluitend om je zinvolle informatie door te sturen die typisch niet kan wachten tot de volgende FAS Info.

(2) Wij verzoeken bovenstaande gegevens te verstrekken om de werking van onze vereniging, die draait op vrijwilligerswerk, zo efficient mogelijk te optimaliseren naar de noden van de leden toe. De details van ons beleid inzake het verwerven, bewaren en verwerken van persoonlijke gegevens alsook het huishoudelijk reglement kan je raadplegen op deze website. Je akkoord verklaren met dit beleid is een voorwaarde om het lidmaatschap te kunnen aangaan.