Menu Bezoek onze facebook pagina !

 

 

 

Foto's van afgelopen evenementen kan U terugvinden bij de tabs onder 'Events'

Piet Van Riet

 op woensdag 13/03 om 19u30 geeft voormalig luchmachtpiloot en piloot bij Sabena Piet Van Riet een mooie en interessante uiteenzetting over zijn diverse carrières.  Dit gaat door in het clublokaal van de ZAC. Te bereiken via de weg die rond het vliegveld loopt, inslaan aan Impermo aan het rondpunt.  Info op onderstaande flyer.

Lees verder
IPMS Moorsele

 op 07/04/19 gaat naar jaarlijkse gewoonte (reeds voor de 24ste keer) het 'Modelbouwfestival' van onze goede vrienden van IPMS Moorsele door in het OC Troubadour te Bissegem. Steeds de moeite van een bezoek waard. Je ziet er de leden van diverse clubs aan het werk bij het construeren van de prachtigste modellen. Ook zijn er diverse verkoopstands waar je die ene maquette die je al jaren zoekt dan toch kan vinden. Ook het nuttigen van een drankje is mogelijk. 

Lees verder
Charity event 2019

 Noteer alvast in je agenda 10/05/19. 

Dan gaat voor de 4de keer een FAS charity avond door. Wie er komt en waar het door gaat is nog eventjes een verassing. Hou de website in de gaten. Het zal de moeite zijn, ook is er opnieuw de bekende tombola met een rits aan mooie prijzen.

Lees verder
Salon International du Bourget 2019

 Op 22/06 gaat FAS opnieuw een bus inleggen naar de 2 jaarlijkse  International luchtvaartbeurs op het historische vliegveld van Le Bourget nabij Parijs. inschrijven kan vanaf nu.  Check ook de website : https://www.siae.fr/

 
 
 

 

 

 

 

 

Beste leden en sympathisanten,

Op zaterdag 22 juni 2019 organiseert FAS een eendaagse busreis naar Le Bourget, tevens de 53ste editie van het salon. De luchtvaartbeurs staat bij iedereen bekend als een van de grootste evenementen op aarde. Elke editie staat garant voor enkele wereldpremières.

Voor meer info en praktische tips verwijs ik U graag naar https://www.siae.fr/

De kostprijs voor de leden bedraagt 35€. Niet leden betalen 45€. Inbegrepen in de prijs:

·         Vervoer naar Le Bourget per luxe autocar

·         Verzekering

·         Fooi chauffeur

·         Administratiekosten

·         Parking

Het ingangsticket voor de air show is niet inbegrepen in de prijs en moet apart worden betaald aan de ingang. Het ticket voor één dag kost 15€ (ook te bestellen via de website van Le Bourget).

Opstapplaatsen:

Brugge (Park and Ride Steenbrugge om 5.00 uur)                                                                  Het Park & Ride-terrein ligt op het einde van de Baron Ruzettelaan, nabij de brug van Steenbrugge. Op deze parking is er plaats voor 185 wagens – deze parking is gratis!

 

Wevelgem (luchthavengebouw omstreeks 5.40 uur)

Vermoedelijke thuiskomst te Wevelgem: 22 uur – 22.30 uur

Hoe inschrijven

Inschrijven kan door het onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen en op te sturen naar Flanders Aviation Society, Luchthavenstraat 1 bus 2 8560 Wevelgem of jullie inschrijving door te sturen via email naar fas-info@hotmail.com

 

 

 

NAAM…………………………………VOORNAAM……………….

ADRES…………………………………………………………………

TEL/GSM…………………………GEBOORTEDATUM……………

LIDNUMMER………….EMAIL……………………………………..

MIJN OPSTAPPLAATS………………………………………………

 

Neemt deel, mezelf inbegrepen met …perso(o)n(en) aan de busreis naar Le Bourget op zaterdag 22 juni 2019.

Noteer hieronder naam, voornaam, volledig adres, email / GSM en geboortedatum van eventuele medereizigers.

 

…………………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………………….

………………………………………………………………………………………………….

 

Inschrijven kan tot 15 juni 2019

U hoeft nog niet te betalen! U krijgt nog van ons een bevestiging met alle details

 

 

Tot binnenkort

 

Werkgroep activiteiten

Lees verder
Air legends Melun 2019

 op zaterdag 07/09/2019 gaat FAS op bezoek naar de air show te Melun in Frankrijk. Het moet de Franse tegenhanger worden van de Flying Legends Airshow in Duxford. Na een succesvolle eerste editie in 2018, willen we er zeker eens naartoe. Verdere info volgt binnenkort via de Fas info en deze website. Hun website is nog die van 2018, maar geeft toch al een beeld. https://airlegend.fr/en/air-show-paris-villaroche

Lees verder