Menu Bezoek onze facebook pagina !

Komende FAS activiteiten

Zaterdag 21 augustus

Zondag 22 augustus

Luchthaven Kortrijk-Wevelgem

KijkOp -- feestweekend op de luchthaven

Het ganse weekend opent de luchthaven haar deuren. FAS viert dan haar 30ste verjaardag en de luchthaven huldigt officieel de vernieuwde luchthaven in.

Vooral op zaterdag vult FAS het programma in. We hopen die dag maximaal onze leden te mogen verwelkomen met vrienden en familie.

Het uitgebreide programma vind je op www.kijkop.be.

Deze organisatie komt tot stand dankzij een samenwerking tussen FAS en EBKT Airport Community en de luchthavendiensten.
Iedereen welkom, ook niet-leden

       

Zaterdag 10 september

Luchthaven Villaroche-Melun (FR)

Busreis naar Air Legends airshow in Villaroche-Melun

De grootste warbirdshow op het Europese vasteland. Reeds meermaals bezocht door FAS en FAS-leden en steeds zeer positief onthaald.

Zie details op de pagina over deze busreis.

Een organisatie van FAS.

Iedereen welkom, ook niet-leden.

FAS-leden krijgen eerste kans tot inschrijven 

 

 

  

 

Boeiende luchtvaartactiviteiten

FAS streeft haar doelstellingen na met o.a. het organiseren van activiteiten waarmee de deelnemers hun interesse in luchtvaart kunnen bot vieren. Veel van deze activiteiten staan open voor zowel leden als niet-leden. Maar sommige activiteiten zijn ook exclusief voor FAS-leden. Dit wordt steeds duidelijk gecommuniceerd bij de aankondiging van de activiteit. 

De FAS activiteiten kunnen veelerlei vormen aannemen, zoals bvb:

  • Busreizen (meestal eendaags, uitzonderlijk meerdaags). Hierbij bezoeken we in binnen- of buitenland airshows, musea, luchtvaartbedrijven, luchthavens of luchtmachtbasis. Dankzij het netwerk van FAS komen we dikwijls op exclusieve locaties waar je als individu niet binnen geraakt.

  • Voordrachten over een specifiek thema, steeds gebracht door een goed onderlegde gastspreker,

  • Bijeenkomsten in diverse vormen (bvb. een kwisavond, KijkOp, etc), waarbij gelijkgestemden in een onbedwongen sfeer elkaar kunnen vinden.

Per werkingsjaar organiseert FAS typisch 2 à 4 grote activiteiten en 2 tot 4 kleinere activiteiten. Sedert de covid-19 pandemie is dit tijdelijk wel moeilijker, maar we hebben stillaan terug perspectief om leuke activiteiten te gaan organiseren.´╗┐

 

 

 

 

Voordelen voor FAS-leden

  1. Als FAS-lid word je eerder ingelicht over op til zijnde activiteiten dan niet-leden. Dit is vooral belangrijk als het aantal deelnemers beperkt is.

  2. Als FAS-lid geniet je steeds een voordeliger tarief dan niet-leden. Je lidgeld verdien je zo snel terug.

  3. Als FAS-lid kan je wel deelnemen aan activiteiten die enkel voor leden toegankelijk zijn.

  4. Als FAS-lid kan je suggesties aanbrengen voor gewenste activiteiten of zelf een handje toesteken bij de realisatie ervan.

Het FAS bestuur luistert steeds naar constructieve inbreng van de leden. De finale beslissing wat wel of niet georganiseerd wordt ligt uiteraard bij het bestuur. Organisaties in naam van FAS gebeuren uitsluitend in overleg en samenwerking met het bestuur. Niemand organiseert activiteiten namens FAS zonder uitdrukkelijk voorafgaand akkoord met het bestuur.

 

 

 

 

FAS activiteiten in het verleden 

vrijdag 6 mei 2022

VIVES Campus Kortrijk

Flanders Aviation Quiz

Een gezellige en spannende thema-kwis rond luchtvaart met een formidabele prijzenpot. De eerste prijs was een unieke Flight Experience in de T-6 Texan van Safety Jogger. Verslagje volgt ...

Een organisatie van Flanders Aviation Society ism de Vliegzotten.

Voor iedereen, ook niet-leden

Zaterdag 21 mei 2022

Luchthaven Kortrijk-Wevelgem

Algemene vergadering FAS vzw

Zoals voorzien in de statuten van de vzw organiseert het bestuur jaarlijks een algemene vergadering waarop alle leden uitgenodigd zijn. De modaliteiten van deze vergadering zijn gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Een organisatie van FAS´╗┐.

 Enkel voor leden